Snygga naglar med Le Mini Macaron

Madelene

Le Mini Macaron

Vill man ha en perfekt och hållbar manikyr utan att behöva söka upp en salong är Le Mini Macaron ett väldigt bra alternativ. Jag är inget stort fan av att måla naglarna för att två minuter sedan stöta i en bordskant eller liknande och vara tvungen att måla om allt igen. Le Mini Macaron har dock kommit med en bra lösning.

Manikyren håller inte i flera veckor, men uppemot en vecka har nagellacket hållit för mig och med överlacket så blir det definitivt inga flisor första dagarna. Smidigt nog går kittet även att använda på tånaglarna och där håller pedikyren betydligt längre än en vecka! Vilket jag fullkomligt älskar, för jag är inte den personen som har tid att måla om tånaglarna stup i kvarten.

Färgen Pink Champagne är en rosa med lite guld skimmer/glitter i och är en superfin färg! Jag har testat göra både manikyr både med och utan överlacket och jag tycker definitivt att den är värd en investering, om inte annat går det att lägga ett tunt lager med bara överlacket för att få sina naturliga naglar lite fräschare. Jag ger detta två tummar upp och jag kommer absolut investera i fler färger framöver! Här hittar du allt från Le Mini Macaron.

Läs också Steg för steg: perfekt bas från grunden

Manicure Kit

Le Mini Macaron

Pinot Noir

Läs mer

Gel Polish

Le Mini Macaron

Pink Champagne

Läs mer

Gel Polish

Le Mini Macaron

3X Shine Top Coat

Läs mer
Tipsa dina vänner!