Milani smink

Så målar jag mina ögonbryn

Jag föredrar att fylla i brynen med en penna till vardags eftersom jag tycker att det blir lite mer naturligt. Men till roligare tillfällen gillar jag att använda en pomade för att få mer dramatiska bryn!

Amanda Svensson

Milani smink

Ögonbrynsprodukter från Milani

Jag har egentligen ganska tråkiga bryn, de är varken fylliga eller särskilt snygg form på men vad gör väl det när det finns så många grymma produkter?

Stay Put Brow Color från Milani är en pomade som gör det enkelt att forma brynen. Efter att du applicerat produkten kan du använda borsten på applikatorn för ett jämnt och naturligt resultat (ögonbrynsapplikatorn ingår när du köper produkten, bra va!)

Brow Shaping Clear Gel är en perfekt produkt för att sätta dina bryn på plats. Använd ensamt eller över dina målade bryn för att fixera och forma. 

Ovan ser du resultatet efter att jag har använt Stay Put Brow Colour och Brow Shaping Clear Gel från sminkmärket Milani. Färgen jag har använt heter Natural Taupe.

Är man van vid att applicera med Anastasias Brow Pomade så kan man uppleva att Stay Put Brow Colour är lite mer svårarbetad, men annars bra och prisvärd. Jag har använt produkterna ett tag nu och måste säga att jag gillar dem!

Shoppa produkterna:

Stay Put Brow Color

Milani

Finns i flera nyanser

Läs mer

Brow Shaping Clear Gel

Milani

01 Clear

Läs mer
Tipsa dina vänner!