Två stiliga herrar diskuterar sina skägg.

Trendiga skägg – så fixar du vårens snyggaste look!

Numera finns en helt ny värld för den som vill ta hand om och vårda sitt skägg som proffsen. Vi listar tipsen på hur du rengör, får lyster och fason på såväl korta som längre trendskägg.

Nordicfeel Lifestyle

Två stiliga herrar diskuterar sina skägg.All Over Press

Rengöring

Att rengöra ditt ansikte är A och O. För dig som har ett prydande snyggskägg är det bra att satsa på en djuprengöring som gör gott både för ansikte och skägg. Satsa på en rengöringscreme som inte bara rengör utan som mjukgör dina skäggstrån när det är dags att raka bort de där envisa småstråna.

Skäggolja

Har du ett skägg som du bryr dig om, ska du satsa på att ta hand om det med skäggolja. Det är en multifunktionell produkt som inte bara ger näring och mjukgör ditt skägg utan tar hand om huden inunder. Dessutom får skägget snygg lyster och god doft – perfekt för närgångna inviter.

Beard Balm

Visst behöver ditt skägg lite extra omvårdnad – förutom trimning och precisionsklippning för perfekt form. Det behöver också en stylingsprodukt som håller det på perfekt plats. För ett skägg med några centimeterslängd är bästa kompisen ett beard balm som ger en lätt stylingeffekt och den näring och fukt som det behöver.

Beard Filler

Har du inte begåvats med det täta, snygga och fylliga skägg som du drömmer om? Beard Filler är ett hårt, färgat puder som visuellt fyller ut ett skäggs, eller skäggstubbs, kala fläckar och gör det snyggt och fylligt.

Extra bra för överdelen av kinden där ett skägg tenderar att vara glesare och kalare. Välj med fördel en ljusare färg om du är osäker på vilken som matchar ditt skägg bäst.

Tips på produkter

Original Face Wash

Bulldog

En djupverkande rengöringsgel.

Läs mer

Beard Oil

Beard Monkey

Skäggolja med fräsch och frisk doft av sweet tobacco.

Läs mer

Mustasch Wax

Beard Monkey

Vax som håller mustaschen på plats.

Läs mer
Tipsa dina vänner!