Scott

Instaboys – topp 3

Harry Styles, Scott Disick, Neymar jr. En popstjärna, en realityskådis och ett fotbollsproffs. Vad har de gemensamt? Jo, sjukt mycket följare på Instagram. Vi har tagit reda på dessa tre Instaboys hetaste groomingtips.

Nordicfeel Lifestyle

ScottAll Over Press

Scott Disick

Följare på Instagram: 11,8 milj.

Gör: Känd från tv-serien Keeping up with The Kardashians då han tidigare var tillsammans med Kourtney Kardashian. De har även tre barn tillsammans.
Ålder: 33 år.

Groomingtips: Scotts bästa tips tycks vara sovmorgon. Småbarnsförälder till trots sägs det att Scott aldrig går upp ur sängen före kl 10. Och han duschar i 30 minuter. Men hans viktigaste tips är återfuktning. Riklig insmörjning med en lyxig ansiktscreme hör till hans dagliga rutin.

Här hittar du våra fuktighetsboostande cremer.

All Over Press

Neymar jr.

Följare på Instagram: 33.9 milj.

Gör: Brasiliansk fotbollspelare som är proffs i FC Barcelona.

Ålder: 24 år.

Groomingtips: Neymar anser att vita, fräscha och rena tänder är en otroligt viktig skönhetsdetalj eftersom välvårdade tänder ger ett hälsosamt utseende. Så, förutom att borsta sina tänder noggrant och använda tandtråd, går han regelbundet till en tandhygienist.

Här hittar du våra produkter för ditt leeende!

All Over Press

Harry Styles

Följare på Instagram: 13,6 milj.

Gör: Sångare och en av medlemmarna i populära pojkbandet One Direction.

Ålder: 22 år.

Groomingtips: Alla turnéresor och scenmakeup har gjort att Harry fått problem med sin hy. Det sägs att Harry Styles därför regelbundet går till en skönhetsklinik i Beverly Hills som utför ansiktsbehandlingar med ingredienser som moderkaka från får. Fåraktigt? I alla fall extremt dyrt.

Här hittar du våra produkter för problemhy.

Här kan du läsa om hur du kan ta hand om din hy.

Tipsa dina vänner!