Grooma dig själv på rätt sätt

Grooma rätt

Det är de små detaljerna som avgör. Så fixar du den snyggaste manliga finishen och får bort allt från småhår till mörka ringar.

Nordicfeel Lifestyle

Grooma dig själv på rätt sätt

Trimma

Hår som sticker ut på oönskade ställen är sällan snyggt. Se till att trimma allt från näshår till ögonbrynshår som hamnat på fel kurs. Ett par välformade ögonbryn (be din frisör eller barberare om hjälp nästa gång för att hitta dina ögonbryns rätta form) kan ge ditt ansikte en helt ny och fräsch vårlook. Investera även i en nästrimmer om du inte vill tortera dig själv med en finlirande pincett.

Återfukta

En hy som får gå hårda matcher och möter motstånd i form av rakning och tufft väder behöver en ansiktscreme som står på din sida. Har du problemhy, är torr, har fet eller mogen hy? Investera i en ansiktscreme som fyller dina behov.

Tillsammans med rengöring är en fuktighetscreme det viktigaste när det kommer till din hy. Och nu när solen är ett välkommet inslag – satsa på en creme med spf för att undvika för tidigt åldrande av din hud.

 Mörka ringar väck

För lite sömn, stress, vatten eller vitaminbrist? Mörka ringar och påsar under ögonen kan bero på flera olika faktorer. Men det finns bot! En återfuktande och gärna kylande ögoncreme eller ögongel tillför välbehövlig fukt, medan ett ögonserum fyller ut och jämnar ut fina linjer och mindre rynkor.

Ett tips är att använda en ljusreflekterande ögongel eller en concealer som även ljusar upp problemområdet runt ögonen – ger direkt effekt och en mer vaken blick.

Tips på produkter

Original Moisturiser

Bulldog

Fuktgivande ansiktcreme anpassad för mäns hud

125 kr Läs mer

Under Eye Gel

Recipe for Men

Reducerar svullnader och mörka ringar runt ögonen.

235 kr Läs mer

Concealer

Recipe for Men

Vårdande Concealer som döljer mörka ringar

159 kr Läs mer
Tipsa dina vänner!