Modellen Gigi Hadid

Veckans stilikon – Gigi Hadid

Gigi är född in i en värld av glamour och redan som 2-åring gjorde hon sin modelldebut för Guess Baby.

Nordicfeel Lifestyle

Modellen Gigi HadidAll Over Press
Modellen Gigi Hadid

Snabbfakta om Gigi Hadid

Heter egentligen: Jelena Noura Hadid.

Ålder: 20 år.

Nationalitet: Amerikansk.

Gör: Fotomodell och framförallt en stor stilikon på Instagram.

Följare på Instragram: I skrivande stund 4,2 miljoner.

All Over Press
Gigi Hadid modell för Guess

Vem är hon:

Hon har en skådespelande mamma, Yolanda Foster, som mest är känd för sin roll som lyxfru i The real housewife Beverly Hills. Gigi är född in i en värld av glamour och strålkastarljus och redan som 2-åring gjorde hon sin modelldebut för Guess Baby. Nu är hon en av världens främsta fotomodeller och framförallt en stor stilikon på Instagram.

Relation:

Var tillsammans med den australienske musikern Cody Simpson, men de bröt upp i våras. Nu ryktas det att hon har ihop det med sin bästis Taylor Swifts ex Joe Jonas.

Personlig skönhetsikon:

Candice Swanepoel, eftersom hon tycker att hon gör ett riktigt bra jobb med att låta makeupen visa upp ansiktet snarare än att ta över det.

Hemligt skönhetsknep:

Att hålla huden frisk och fräsch är det viktigaste. ”Att ha naturlig lyster är bättre än vad något smink kan göra för dig”.

Bästa och sämsta skönhetsråd hon fått av Yolanda Foster:

Hennes mamma lärde henne att ta hand om sin hud, särskilt att skydda den från solskador. En sak som de brukade göra tillsammans var att exfoliera läpparna med en sockerskrubb och en våt handduk. Gigi tror inte att hon någonsin fått ett dåligt skönhetsråd av sin mamma. Hon ville däremot inte att Gigi skulle ha smink när hon var liten, men hon fick alltid leka med sin mammas hårgrejer.

”Jag tror att min mamma blev lite för slapphänt med detta eftersom jag en dag klippte av mig min lugg och det råkade vara dagen innan en av mina Baby Guess-kampanjer” … oops!

Källa: nylon.com

Tipsa dina vänner!