Linn Herbertsson

Skönhetssnack med Linn Herbertsson

Susanne Barnekow har den här veckan träffat sin vackra vän Linn Herbertsson som driver en livsstilsblogg på Metro mode och är delägare i Poplin App.

Nordicfeel Lifestyle

Linn Herbertsson

Ditt bästa skönhetstips? 

– Torrshampoo är det bästa jag vet. Det är en superbra quickfix som även gör att jag inte behöver tvätta mitt hår lika ofta vilket är bra då man undviker onödigt slitage på håret.

 Sminkar du dig annorlunda på sommaren? 

– Ja, mycket mindre. På sommaren när jag är brun gillar jag att applicera lite solpuder och mascara, sen känner jag mig färdig.

 Personligen är jag väldigt noga med att använda solskydd, hur ser du på det? 

– Solskydd är verkligen viktigt och jag förstår inte varför vissa slarvar med det. Det är farligt ur en hälsosynpunkt plus att det skadar huden som får fläckar och blir rynkig om man inte använder det. Jag har alltid solskydd i mitt smink till vardags och ska även köpa en handcreme med solskydd i. Händerna utsätts alltid för solljus men det tänker man sällan på.

 Du har så otroligt fint hår? Hur tar du hand om det på bästa sätt? 

– Tusentack! Hmm, jag tar inte så väl hand om mitt hår som jag borde. Men jag har hittat ett superbra schampo, balsam och inpackning från Redken som heter Diamond Oil. Det återfuktar och gör håret helt galet mjukt, jag älskar det!

Annars försöker jag komma ihåg att ta värmeskydd i håret innan jag plattar eller lockar det. Men det händer tyvärr ganska ofta att jag glömmer, haha.

 Har du någon produkt eller skönhetsrutin som du inte klarar dig utan? 

– Mina anpassade hudvårdsprodukter. Jag använder just nu en ansiktsolja som är jättebra för mig som har fet hy. Jag har nämligen lärt mig att man inte ska använda uttorkande produkter mot fet hy för då kompenserar huden bara med ökad talgproduktion.

Istället ska man använda olja så producerar huden mindre talg (det som ser glansigt ut i ansiktet) och det har verkligen fungerat för mig.

 Hur ser din ideala skönhetslook ut? 

– Jag älskar ju smink, och att sminka mig, men det absolut finaste är en helt naturlig look med fylliga ögonbryn, lite highlighter på kindbenen och rouge. Mer än så behövs inte ibland! Och så älskar jag lockigt hår, antingen ett riktigt Hollywoodsvall när man ska gå på fest eller fina strandlockar till vardags.

Tips på produkter

Diamond Oil

Redken
219 kr Läs mer

Dry Shampoo Cherry

Batiste
65 kr Läs mer

SPF 30

Evy Technology
169 kr Läs mer
Tipsa dina vänner!