Löwengrip Care & Color Homespa

Så skapar du ett lyxigt hemmaspa

Skäm bort dig i höstmörkret och ta en paus från alla måsten. Här berättar Isabella Löwengrip om sin nya serie Home Spa och hur du fixar ett lyxigt hemmaspa.

Nordicfeel Lifestyle

Löwengrip Care & Color Homespa

Berätta om din nya serie Home Spa.

– Home Spa-serien från Löwengrip Care & Color är till för att kvinnor som vill unna sig egentid men inte hinner gå på dyra och tidskrävande spabesök. Produkterna har en avkopplande doft av bland annat jasmin, persika och vaniljstång.

Jag har väldigt känslig hy, vilket jag vet att många andra också har. Därför har jag utvecklat helt unika recept och dofter som ligger till grund för serien.

Vilka produkter ingår i serien?

– En gelbaserad Body Peeling med stora och små korn som ger en len och återfuktad hud samt en Body Balm som lämnar din kropp silkeslen. Det finns även en lyxig Hand Soap samt en honungsfärgad Hand Balm som mjukgör dina händer.

Hur gör du för att undvika stress?

– Det är okej att ha en full agenda vissa dagar, men bara om det finns tid för återhämtning. Jag brukar planera in flera möten under en dag. På så sätt kan jag ha ett lugnare tempo nästkommande dag. Har jag mycket att göra måndag till fredag planerar jag så att helgen blir extra lugn, och tvärtom. Allt handlar om balans!

Glöm inte att kombinationen av bra mat, sömn och träning är viktigt. Det värsta du kan göra är att utesluta något av detta för att hinna prestera mer. Det fungerar en kort period tills du stupar.

Isabellas bästa tips för ett lyxigt hemmaspa:

Våga vara offline!

Stäng av datorn, logga ut från Facebook, Instagram och Snapchat. Du behöver inte alltid vara tillgänglig.

Skapa spakänsla

Sätt på någon lugn musik som du tycker om. Plocka fram rena, mjuka handdukar och tänd levande ljus. Det är små medel som gör skillnad!

Njut av din egentid

Ta ett bad eller en varm dusch och passa på att applicera en kroppsskrubb som rensar bort döda hudceller. Gör sedan en hårinpackning som du låter verka i 10 minuter. Avsluta med en härlig kroppskräm.

Upptäck Home Spa-serien

Hand Soap

Löwengrip Care & Color
189 kr Läs mer

Hand Balm

Löwengrip Care & Color
199 kr Läs mer

Body Peeling

Löwengrip Care & Color
215 kr Läs mer

Body Balm

Löwengrip Care & Color
209 kr Läs mer
Tipsa dina vänner!