Moyana Corigan Laila Bagge

Ekoglam à la Laila Bagge

Skönhetsprodukter ska vara hållbara, menar Laila Bagge. Idag är hon delägare och stolt ambassadör för Moyana Corigan - ett sortiment som du hittar hos oss!

Nordicfeel Lifestyle

Moyana Corigan Laila Bagge

Moyana Corigan

Det är i otaliga livesändningar som Laila Bagge insett vikten av smink och hudvård som håller. Inte minst under inspelningen av ”Idol” då sminket ständigt skulle förbättras. När hon hittade det ekologiska skönhetsmärket Moyana Corigan skulle allt förändras.

– Jag blev så överraskad över hur bra produkterna var och tänkte att detta vill jag vara med på. Själva pigmentet är fantastiskt och håller hela dagen och kvällen, säger Laila Bagge, som gillade både sminket och hudvårdsprodukterna så pass mycket att hon bestämde sig för att investera i företaget.

Idag är hon delägare och produktdesigner tillsammans med Monica Karlsson och hennes två döttrar Linda och Madelene.

Produkterna tillverkas för hand – berätta mer?

– Allt görs för hand och med mycket kärlek i fabriken i Mölndal. Det häftiga är att familjen från början genuint ville göra bra produkter till sig själva. Det spred sig från mun till mun och till slut startade de ett företag.

Vad är ditt bästa skönhetstips?

– Det räcker med en ansiktscreme. Moyana Corgans Royal Face Cream innehåller talgbalanserande jojoba-olja och passar både torr och fet hy. Med den har du allt i ett!

Vem riktar sig Moyana Corigan till?

– Det är väldigt brett, precis som min egen målgrupp. Allt från 15 år upp till 55, och äldre än så. Independent Womanserien vänder sig till en yngre målgrupp med skrubb, lotion och body wash i alla möjliga naturliga färger och dofter. Vi vill tillföra något till den ekologiska marknaden. Vi skrattar lite och kallar det ekoglam – även om det är ekologiskt kan det vara lyxigt, tjejigt och färgglatt!

Laila tipsar!

Moyana Corigans ekologiska deodorant är baserad på ätbara ingredienser och är fri från aluminiumklorid och kemikalier. Den doftar friskt av citron och eukalyptus.

Här hittar du allt från Moyana Corigan.

Populära produkter från Moyana Corigan

Deodorant

Moyana Corigan
Läs mer

Royal Facial Cream

Moyana Corigan
Läs mer

Hand & Body Lotion

Moyana Corigan
Läs mer
Tipsa dina vänner!