Bröllop mellan Prins Carl Philip och Sofia

Prinsbröllopets fullpoängare

NordicFeel har bevakat helgens prisbröllop och valt ut tre stilvinnare bland bröllopsgästerna.

Nordicfeel Lifestyle

Bröllop mellan Prins Carl Philip och SofiaAll Over Press

Louise Gottlieb

Prinsessan Madeleines bästis Louise var en av de gäster som verkligen lyckats pricka in en fullträff i stilsäkerhet. Hon hade en elegant men samtidigt enkel håruppsättning och en perfekt sittande klänning som matchades med en lyxig Bottega Veneta-väska. Allt gick i sobra, jordiga nyanser vilket passade perfekt till hennes gyllene hy och hasselnötsbruna hår.

Alexandra Ogonowski

Sofias vackra väninna, och inredningsproffset, Alexandra var enligt oss den gäst som strålade mest av alla. Klänningen, håret och makeupen var i perfekt harmoni – en perfektion som alla bara drömmer om en dag som denna.

Att våga ha utsläppt hår, och dessutom få dessa fina lockar att hålla, är nästan en trollkonst. Och lockarna? De var spot on enligt sommarens skönhetstrend – mjuka, vågiga och snyggt naturliga.

Freja Kjellberg Borchies

Vackra Freja, modell och yogafantast, är en av Sofias nära vänner som delar hennes passion för yoga. Freja, som kom tillsammans med pojkvännen Rafael Edholm, såg själv nästan royalistisk ut i sin håruppsättning och mjukt båtringade, djupblå klänning.

Hennes makeup var också sådär avundsvärt naturlig med soft sotad ögonmakeup, lysterfull hy och nudefärgade läppar – en look väl värd ett kungligt bröllop.

All Over Press
Louise Gottlieb var elegant i en enkel håruppsättning och en perfekt sittande klänning.
All Over Press
Alexandra Ogonowski i ljus klänning och mjuka lockar.
All Over Press
Freja Kjellberg Borchies i en fantastisk djupblå klänning.
Tipsa dina vänner!