Hårtips Nyår

Prêt a party – så får du festfint hår

Julen och alla härliga fester närmar sig med stormsteg. Vi har tips på stylingverktygen och produkterna som gör att du får en perfekt festfrisyr – oavsett hårtyp!

Nordicfeel Lifestyle

Hårtips Nyår

Volym och lockar för tunt hår

För dig med tunt och fint hår så är värmespolar den bästa lösningen för att ge håret volym. Går lockarna snabbt ur – välj mindre spolar. Värmespolar värmer upp håret snabbt för att sedan svalna inne i spolen vilket gör att formen håller längre. När håret svalnat tar du ur spolarna och kammar igenom det försiktigt med fingrarna.

Avsluta med ett lätt hårspray som fixerar håret utan att tynga ned det.

Ge glans och form till grovt hår

För bäst effekt använd hårfön och rundborste. Börja med att dela upp håret i sektioner med hjälp av hårklämmor. Tänk på att alltid föna i hårets riktning. Börja från hårbotten och låt fönen följa med ner mot topparna samtidigt som du rullar in håret med en rundborste.

Låt håret svalna i borsten. När du har fönat igenom hela håret – avsluta med en hårolja som ger håret näring och glans.

Skapa fall i tjockt och platt hår

Forma håret med en tjock locktång som ger ett mjukt och vackert svall. Använd värmeskydd som skyddar håret och en saltvattenspray som ger håret mer struktur. Låt det torka helt innan du börjar locka. Dela upp håret i över- och underhår.

Tänk på att alltid locka håret från ansiktet. Låt alla lockar svalna innan du kammar igenom håret. Använd en glestandad kam eller dina fingrar. Fixera med hårspray.

Vi rekommenderar:

Ionic Rollers

Remington
Läs mer

Hot Curling Brush

REF
Läs mer

Salty Mist

Maria Nila
Läs mer
Tipsa dina vänner!