Hårvårdstips

Paris Chic

Det är Paris Fashion Week och vi har tagit reda på hur man får den där nonchalanta och naturliga men samtidigt eleganta looken som fransyskorna verkar vara födda med. Här är tre streetstylelooks att inspireras av.

Nordicfeel Lifestyle

Hårvårdstips

Slarviga luggen

Finns det någon frisyr som fransyskan lagt beslag på, så är det den långa, slarviga luggen. För en äkta Paris chic-look ska makeupen vara så avskalad som möjligt. Jobba istället på en fin och jämn bas med en naturlig pudermatt finish.

Flirtigt 70-tal

En fransyskas elegans ligger i att looken inte ska se för stram eller för jobbad ut även om du har lagt ned tid på den. Låt lockarna vara slarviga och låt volymen vara i topparna och inte uppe på huvudet. Kajal läggs under den övre franskanten för att skapa en mörk och intensiv blick på ett naturligt sätt. Matcha med ett ljusrosa, transparent läppstift.

Markerad eyeliner

En tydlig eyeliner ger en självsäker look, och för att få en mjuk övergång läggs en blågrå ögonskugga. Skuggan gör att dina ögon ser större ut och blicken mer intensiv. Håll håret utfönat och välkammat, men samtidigt naturligt, och låara ienv din självsäker look, coh åt resten av din makeup gå i sobra färger för att låta ögonen vara i fokus.

Tipsa dina vänner!