Decléor

Min hudvårdsrutin i 3 enkla steg

Att ta hand om sin hud behöver inte vara så komplicerat! Här berättar jag hur jag rengör mitt ansikte från makeup och smuts i 3 enkla steg.

Amanda Svensson

Decléor

Jag är besatt av hudvård, det finns inget mer tillfredsställande än när man vaknar upp en morgon och ser att ens hy fullkomligt strålar! Jag har testat mängder av olika produkter (både budget och lyx) och jag ser hudvård som en investering och inte slöseri med pengar. De märken som jag har fastnat för nu är varken budget eller lyx, de är mitt emellan! Mina favoritprodukter kommer från Decléor och Clarins.

För mig är rengöring A & O, rengör du inte ansiktet kan du lika gärna kasta dina serum och ansiktskrämer. För att dina krämer ska kunna tränga ner i huden behöver du exfoliera, alltså avlägsna döda hudceller och göra rent ansiktet från smuts och bakterier.

Jag rengör med Decléor Aroma Cleanser Fresh Purifying Gel som en är rengöringsgel för kombinerad hud. Den avlägsnar smink och smuts smidigt! Sedan använder jag Decléor Aroma Cleanser Fresh Matifying lotion (för kombinerad hud) som är ett ansiktsvatten/toner. Denna använder jag alltid efter att jag rengjort ansiktet, men även om jag ibland går utan smink och bara vill fräscha upp ansiktet! Sedan återfuktar jag ansiktet med krämen Aroma Pureté som balanserar och tonar ner glansiga partier.

De andra produkterna ni ser på bilden, kommer jag prata mer om senare. Håll utkik!

Kombinera produkterna:

Aroma Cleanse

Decléor

Fresh Purifying Gel

Läs mer

Aroma Cleanse

Decléor

Fresh Matifying Lotion

Läs mer

Aroma Pureté

Decléor

Shine Control Oxygenating Fluid

Läs mer
Tipsa dina vänner!