Parfym nyheter

Höstens parfymnyheter 2020

Nyfiken på höstens parfymer? Här hittar du alla nyheter som är värda att ha koll på!

Parfym nyheter

Höstens damparfymer 2020

Krämig

Äntligen är den här och som vi har längtat! Cacharel Yes I Am Fabulous – denna gång med intensivare och djupare doftnoter än sina föregångare. Det är en Oriental Vanilla med fruktiga och söta inslag av björnbär, heliotrop och hasselnötsmjölk som framkallar doftens krämighet.

 1. -20%

  Yes I Am Fabulous 30 ml

  Cacharel

Blommig med en twist

Yves Saint Laurent Libre Intense har fått en intensivare och djupare doft än originalet. Denna gång med noter som fransk lavendel, apelsinblomma absolute och orkidé. En fantastisk fougére för dig som söker efter något helt unikt!

 1. -20%

  Libre Intense 30 ml

  Yves Saint Laurent

Hyllning till dig

Upptäck Marc Jacobs Perfect! Doften är en hyllning till dig själv, för självacceptans och originalitet. Doften öppnar upp med fräscha blommor och saftiga rabarber, i hjärtat finns krämig mandelmjölk och i basen cederträ och cashmeran.

 1. -20%

  Perfect 50 ml

  Marc Jacobs

Varm mysk

Gillar du varma, myskiga parfymer? Då måste du testa Narciso Rodriguez Narciso Ambrée! En gudomlig doft med sensuella noter av frangipani, ylang-ylang, mysk och amber.

 1. -20%

  Narciso Ambree 30 ml

  Narciso Rodriguez

Blomstrande & naturligt

GUCCI tar oss än en gång med till en blomstrande trädgård! Denna gång med parfymen GUCCI Bloom Profumo Di Fiori som för tankarna till magisk trädgård som doftar grönt och naturligt. I doften finns blomstrande noter av tuberosessens, jasminknoppar och jasmin sambac som sedan möter ylang-ylangs intensiva värme och sötma. Doftens rika bas utgörs av sandelträ, benzoin och myskaccord.

 1. -20%

  Bloom Profumo di Fiori 30 ml

  Gucci

Djärv & utmanande

Carolina Herrera Goodgirl Supreme tar dig till nya höjder. En utmanande doft med med noter av saftiga gourmandbär, egyptisk jasmin, vetiver och krämig tonkaböna som uppmanar till din rebelliska sida!

 1. -20%

  Goodgirl Supreme 30 ml

  Carolina Herrera

Höstens herrparfymer 2020

Intensiv fougére

Diesel Spirit Of The Brave Intense är ännu intensivare än originalet. Doften tillhör familjen Oriental Fougére och det är en mycket elegant doft. Här finns noter av varm vanilj, cypress och friskt äpple. Ursnygg flaska i guld – en symbol för framgång och elegans!

 

 1. -30%

  Spirit of The Brave Intense 35 ml

  Diesel

Aromatiskt mästerverk

Lacoste Match Point är fylld med träiga och aromatiska doftnoter. Här möts man av en härlig blandning av maskulina ackord av vetiver, cashmeran och basilika som ger en unik doft. Ett riktigt mästerverk som passar alla tillfällen!

 1. -20%

  Match Point 30 ml

  Lacoste

Varm & kryddig

Ralph Lauren Polo Red EdP är en varm och kryddig doft med träiga inslag. I doften finns noter av ingefära, salvia och naturträ. En lyxig och sensuell doft för dig som söker det lilla extra!

 1. -20%

  Polo Red 40 ml

  Ralph Lauren
Tipsa dina vänner!