IAMFREEDOM Sminktävling

Delta i årets roligaste sminktävling! #IAMFREEDOM

Älskar du smink och drömmer om att bli makeupartist? Freedom Makeup är just nu på jakt efter en ny skönhetstalang och anordnar därför en sminktävling! £20 000 samt en årsförbrukning av Freedom Makeup står på spel. Läs vidare hur du deltar.

Nordicfeel Lifestyle

IAMFREEDOM Sminktävling

Så här deltar du:

Visa din personliga makeupstil

Spela in en video där du visar din bästa makeup tutorial! Se till att formatet är i landskap, om du filmar med mobilen. Dela videon på sociala medier och hashtagga med #IAMFREEDOM.

Dela på Youtube

Ladda upp videon på din personliga YouTube-kanal senast den 27 maj. Se till att videon är tillgänglig för allmänheten. Skicka in dina uppgifter samt länk till videon här.

Uttagning

Experter från Freedom Makeup väljer ut 30 stycken vloggare som går vidare till nästa steg i tävlingen.

3 sminkutmaningar

För de 30 utvalda vloggarna väntar tre ytterligare sminkutmaningar som ska delas på YouTube.

Final!

5 finalister får åka till London och tävla live framför en jury som består av kända personer samt etablerade makeup artister. Vinnaren får £20 000 (ca 230 000 kr) samt en årsförbrukning av Freedom Makeup!

Läs mer om tävlingen, regler och hur du deltar på Freedom Makeups tävlingssida (du måste vara 18 år gammal för att delta).

Om Freedom Makeup

Freedom Makeup är ett nytt professionellt sminkmärke från London som levererar enastående kvalitet till överkomliga priser! Varumärket lanserades juni 2015 och tanken är att erbjuda professionell kvalitetsmakeup som är prisvärt för alla. Freedom Makeups utbud kopplar ihop den professionella kvalitetskänslan med de senaste trenderna inom skönhet.

Produkterna är uppskattade bland såväl professionella makeupartister som sminkälskare med ett stort skönhetsintresse. I sortimentet hittar du allt från läppstift, rouge och ögonskuggor.

Shoppa produkter från Freedom Makeup här.

Pro HD

Freedom Makeup
135 kr Läs mer

Pro Lipstick Kit

Freedom Makeup
95 kr Läs mer

Pro Creme & Highlight

Freedom Makeup
135 kr Läs mer
Tipsa dina vänner!