Hösttrender 2015

Bästa beautytrenderna från catwalken

Det finns makeuptrender som liksom bara passar in på catwalken. Men vi har valt ut lookerna, direkt från världens catwalks, som är precis lika snygga i din vardag.

Nordicfeel Lifestyle

Hösttrender 2015

Utanför linjen

I höst gäller det att våga gå utanför den klassiska linjen och göra din egen kreativa tolkning av en grafisk eyeliner. Välj en eyelinerpensel för att lättare få till en knivskarp tunn linje. Hämta inspiration från catwalken och fokusera på en tjockare eyeliner i yttre ögonvrån som hos John Galliano eller en snygg dubbellinje som hos Anna Sui.

Den som vill gå steget längre, och lägga ned lite mer tid på att få till höstens snyggaste ögonkonst, tjuvkikar på den fjädermönstrade eyelinern hos Fendi, en stjärnmönstrad linje som hos Anthony Vaccarello eller ren eyelinerkonst som hos Proenza Schouler. Se resten av ditt ansikte som en ren canvas där en snygg och jämn bas är prio ett.

Western fräschör

Go west – i höst visar amerikanarna Ralph Lauren, Michael Kors och Tommy Hilfiger var skönhetsskåpet ska stå. Looken är inspirerad av en western girls naturliga fräschör, där kinderna fått färg av en dag på hästryggen. Själv skapar du looken genom en grundlig basrutin med en lystergivande foundation där du sedan låter en varm nyans av rosa eller en mjuk persikofärgad rouge få spela huvudrollen i din makeup.

Ögonmakeupen ska vara sparsam, ögonbrynen snyggt borstade, läpparna får gärna skifta i en lätt persikofärgad eller svagt rosa nyans men fokus ligger på de varma blossande kindbenen, som om du precis varit ute på en frisk höstpromenad eller just klivit av hästryggen.

Applicera ditt rouge på utsidan av kindbenets högsta punkt och låt det följa kindbenets form nedåt och inåt. Välj med fördel ett cremerouge som du själv kan variera i styrka beroende på vilken intensitet i färgen du vill få fram

Bronzed beauty

I höst är det dags att välja en bronsig ögonskugga istället för din vanliga guldiga – en tacksam trend som passar alla. Och sätten att variera din skimrande bronsskugga är många.

Hos Marchesa lät man en bronsig nyans få rama in hela ögat, likt en sotning som skapade en cateyelook, och hos Mara Hoffman och Zac Posen kombinerade man en bronsig nyans på ögonlocken med en silvermetallic skugga som fick löpa under nedre fransraden. Snyggt, enkelt och effektfullt!

Relaterade produkter

Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner

Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner

Max Factor

Rose Powder Blush

Milani
Läs mer

Bella Eyes Gel Powder

Milani
Läs mer
Tipsa dina vänner!