Londons gator

Att göra i London

Shopping, party och fantastiska restauranger – London har allt. Hitta din stadsdel, stil, smak och inspireras. Här är guiden till några av de hetaste spotsen just nu.

Nordicfeel Lifestyle

Londons gator

Kändisarnas vardagsrum

Gillar du det lyxiga hotellet Chateau Marmont i L.A. då är Chiltern Firehouse något för dig – de har nämligen samma ägare. Chiltern Firehouse är en ombyggd brandstation som numera lockar den brittiska kändiseliten och Naomi Campbell sa nyligen i en intervju i Brittiska Vouge att hon ser det som sitt andra vardagsrum.

Här kommer ingen fram till henne för att säga vad de tycker och tänker, utan här får hon vara i fred, menar hon. Så det är inte helt omöjligt att du här i kändisarnas vardagsrum, om du nu få lyckas bord, hamnar bredvid stjärnor som Kate Moss, Lily Allen eller Gerard Butler. Se bara till att ta på dig en dos självsäkerhet och var sparsam med sefies – det anses knappast coolt att hålla på med sin mobil utan fokusera istället uppmärksamheten på ditt sällskap.

Lunch i solen

The Ivy Chelsea Garden – med det underbara namnet kan detta nya ställe på Kings Road i Chelsea knappast bli något annat än succé. Den vackra trädgården känns extra inbjudande för en lunch utomhus i vårsolen. Ta en välförtjänt paus i din shopping och låt din makeup inspireras av det brittiska modehuset Burberrys fina sommarmakeup med ett par hallonröda läppar.

Fashiondrinkar

Ett annat nytt ställe som attraherar Londons hetaste crowd är W36 i Notting Hill – perfekt för drinkar, men även för dig som gillar en stor grillad köttbit. Är du mer för asiatisk mat, ska du definitivt testa E&O som även det ligger i Notting Hill. Ett litet ställe som serverar fantastisk mat, god stämning och bjuder på cool Notting Hill-publik. För rätt avslappnad Notting Hill-look, satsa på en vällagd makeup med sotade ögon, markerade bryn och neutralt läppstift, men låt håret vara rufsigt i en okammad look med något ovårdade lockar.

Tipsa dina vänner!