Kendall Jenner i basket

Accessoar + Makeup = Trendsuccé

Vi har valt ut höstens tre viktigaste accessoarer och makeupen att matcha med.

Nordicfeel Lifestyle

Kendall Jenner i basketAll Over Press

Baskern

Bonjour, säger vi till denna klassiska huvudbonad som får dig att bli Paris chic på direkten. Höstens hetaste huvudbonad matchar du med en snygg kattögonmakeup, och använd en blöt eyeliner som ger en snygg och skarp linje.

Applicera eyelinern som vingar ut från ögat och använd sedan en svart kajalpenna för att måla innanför den nedre fransraden. För en ytterligare inramning av ögat målar du med svart kajal innanför den övre fransraden.

Bältet

Det breda bältet är tillbaka! Här fungerar bältet som en övergång mellan den skira, romantiska kjolen och den sportigt stickade tröjan. Håll makeupen mjuk, gärna i varma aprikosbruna nyanser.

Lägg en mörkbrun, tunn eyeliner precis vid den övre franskanten och använd en vit, eller ljust pärlemoskimrande, kajalpenna innanför den nedre franskanten. Det gör att ögonen ser pigga och större ut – både snyggt och fräscht!

All Over Press

Pälsstolan

Att addera pälsdetaljer till din höstoutfit är superhett! Och djurvänner som vi är, väljer vi fuskpäls eller vintage. Matcha med mörka, bärkyssta läppar till en i övrigt osminkad look – och stoppa in håret under pälsen för en extra trendriktig touch!

Relaterade produkter

High Definition Eye Shadow Base

NYX
Läs mer

Super Liner BlackBuster Eyeliner

L'oréal
Läs mer

Lipfinity Longwear Bullet Lipstick

Max Factor
Läs mer
Tipsa dina vänner!