70s boho-chic

70’s boho chic

Vårens bohemiska 70-talslook gör att vi längtar ut till landet. Så fixar du makeuplooken som ser ut att vara skapad av lantluft och vilda ridturer.

Nordicfeel Lifestyle

70s boho-chic

Grunda

För att få till den rätta boho chica-looken, lika naturlig som om den vore osminkad – en look lika hot på Coachella, som hos italienska Etro, som på landet – se till att grunda med en bb- eller cc-creme som både jämnar och färgutjämnar din hy men som låter den skina igenom med naturlig lyster. Glöm heltäckande foundation och lager av puder, här är det en färgad dagcreme, bb- eller cc-creme som gäller. Täck eventuella större skavanker med concealer, speciellt vid näsvingar, under ögonen och munnen.

Färgsätt

Låt en naturlig färgskala av flera nyanser av taupe, beige och ljusbrunt få agera ögonskugga och en brun ögonpenna soft sudda kanterna längs ögats övre och undre fransar – ett soft, sotat öga där resultatet inte får bli för perfekt. Låt läpparna få ton av ett nudefärgat läppstift där läppen gärna får lysa igenom – och gör som proffsen och avsluta med transparent puder för en mattare look.

Styla

Ett bohemiskt och lite rufsigt ofixat svall uppnår du enklast genom att styla det med ett torrschampo. Glöm lock- och plattången, och låt istället fingrarna göra jobbet. Spraya torrschampo i både hårbotten och i längderna för den rätta matta effekten som syntes hos Anna Sui och Emilio Pucci, eller tvinna bak två hårslingor för en underbar boholook som hos Valentino.

Produkttips

Tinted Moisturizer

NYX
149 kt Läs mer

Amazing Lipstick

Makeup Revolution
45 kr Läs mer

Good To Go

Löwengrip Care & Color
109 kr Läs mer
Tipsa dina vänner!