Barncancerfonden

5% av försäljningen går till Barncancerfonden

Ange koden FIGHTCANCER i kassan för att aktivera bidraget!

Nordicfeel Lifestyle

Barncancerfonden
Barncancerfonden

Att vara frisk är ingen självklarhet för många, och det är till en liten grupp av dem som vi har valt att ge extra omtanke i tre veckor framåt. Därför vill vi på NordicFeel donera 5% av den totala försäljningen under tre veckor till Barncancerfonden.

Hur går det till?

Gå in på NordicFeel.se och lägg dina produkter i varukorgen. Ange koden FIGHTCANCER i kassan för att aktivera donationen. Det går att använda koden t.o.m. den 4/3 och strax efter det kommer vi att publicera hur mycket vi tillsammans med dig samlat ihop till Barncancerfonden.

När koden är aktiverad i kassan donerar vi 5% av summan exklusive moms till Barncancerfonden. Gäller t.o.m. 2017-03-04.

Om Barncancerfonden

Barncancer är den vanligaste dödsorsaken hos barn mellan 1 och 14 år. Och varje år drabbas cirka 300 familjer av det ofattbara; ett barn får en cancerdiagnos.

Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige – helt utan bidrag från stat, kommun eller landsting. Genom ett hundratal forskningsprojekt per år försöker Barncancerfonden hitta nya och bättre metoder som kan lindra och bota barncancer.

Barncancerfonden finns till för att dämpa ovisshet och sorg hos familjerna som drabbas här och nu. De driver cancersjuka barns frågor i samhället och är ute på skolor och i andra forum och berättar om barncancer och vad som görs för att bekämpa den.

Information via Barncancerfonden.se
Tipsa dina vänner!